Toroslar » Dünya »

Başkan Yılmaz, Hıdırellez Bayramı’nı Kutladı

Toroslar Belediye Başkanı Av.Atsız Afşın Yılmaz, Hıdırellez Kültür ve Bahar Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.


@mersinhaber 'i takip et
Baharın gelişi anlamına gelen, dostluğu ve kardeşliği pekiştiren Hıdırellez Bayramı’nın; Türk Dünyası’nın kültür ve geleneklerinden biri olduğunu vurgulayan Başkan Yılmaz, kültürel değerlerin korunup yaşatılmasının ve gelecek kuşaklara aktarılmasının önemine değindi.
“Bizi millet yapan değerlerimizden asla taviz vermeyeceğiz” diyen Başkan Yılmaz; “Hıdırellez, Hızır ve İlyas Peygamberin yeryüzünde buluştuğu, baharın gelişini müjdeleyen gündür.Baharla birlikte doğanın ve tüm canlıların uyandığına, bolluk ve bereketin kaynağı olduğuna inanılmaktadır.Atalarımızdan bize kalan büyük bir miras olan, geçmişle geleceğimiz arasında bir köprü görevini yürüten Hıdırellez Bayramı aynı zamanda birlik ve beraberliğimize de güç katmaktadır.Bu vesileyle birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyor, tüm hemşehrilerimizin Hıdırellez Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.