Memoş Tantuni İftarda Da Yanınızda

İftarınızı nefis tantuni ile açmak ister misiniz?


@mersinhaber 'i takip et
1964 yılında tantuninin anavatanı Mersin’nin Tarihi Büyük Hamam Sokağı’nda hayatına başlayan Memoş Tantuni, bugün tantuni deyince ilk akla gelen markalardan. MemoşTantuni’nin Mersin’de başlayan hikayesi,ustalığı babadan oğula geçerek İstanbul, Ankara ve Mersin şehirlerinde olmak üzere 6 şubeyle devam ediyor. Her geçen gün farklı şehirlerden franchise talepleri alan Memoş Tantuni, 2019 yılında franchise sektöründe en dikkat çeken markalardan.
Mersin’in gastronomi dünyasına kazandırdığı nefis tantuni lezzeti Memoş Tantuni kalitesiyle tantuniseverlere sunuluyor. Damaklarda bayram havası yaratan bu lezzet ramazan ayı boyunca her gün iftarda da sizlerle.
Ramazan ayının bereketini, samimiyetini, lezzetli yemeklerini ve sofralardaki özenini şubelerinde de yaşatan Memoş Tantuni, şubelerine gelen herkesi birer misafir gibi ağırlıyor. Dostluk ve paylaşma ayı Ramazan’da sizleri de dostlarınız ve sevdiklerinizle birlikte Memoş Tantuni şubelerine bekliyoruz.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.