Erdemli » Adana »

Mersin'de Ucuz Soğan Kısa Sürede Tükendi

Mersin’in Erdemli ilçe merkezinde Adana’dan soğan getiren bir üretici tezgah açtı. 5 ton soğan kilosu 2 liradan satılınca 1 saatte tükendi.


@mersinhaber 'i takip et
Erdemli ilçe merkezinde kiloğramı 2 liradan satılan soğanı görenler, tezgahtaki soğanları kısa sürede tüketti. Alınan bilgiye göre Adana’da kendi tarlasında ürettiği soğanları Erdemli’ye getiren üretici, ilçe merkezine tezgah kurdu. Vatandaşlar ucuz soğana büyük ilgi gösterdi. 5 ton soğan yaklaşık 1 saatte tükendi. Bazı vatandaşlar çuvalla soğan alırken bazı vatandaşlar da kalabalığın görüntülerini çekerek sosyal medyadan paylaştı.Tezgahtan kilosu 2 liraya soğan alan bir kişi pazarda fiyatın 5 lira olduğunu söyleyerek, soğan satıcısına teşekkür etti. Üretici Burak Boyar da soğanları Adana’da ürettiğini ve vatandaşın ucuza yemesi için böyle bir girişimde bulunduğunu söyledi.
Haber - Kaynak: Gündem 33

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.