330 Çocuk ve Gencin Katıldığı Sinema Etkinliği Gerçekleşti

Mersin Emniyetinin “Bir çocuk bir umut” projesi kapsamında merkez ilçelerde eğitim gören çocuklar için sinema etkinliği yapıldı.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce, Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek programı (ÇOGEP) çerçevesinde hazırlanan “Bir Çocuk Bir Umut” isimli Projenin Sosyal Amaçlı Eğlence Programlarının Düzenlenmesi (Sinema) faaliyeti kapsamında 29 Nisan – 03 Mayıs 2019 tarihleri arasında Mersin’in Merkez İlçelerde eğitim öğretime devam eden çocuklardan hedef kitleye dahil edilen 330 çocuk ve gence, yaş ve fiziksel özellikleriyle, kültürel değerlerimize uygun yararlı ve uyarıcı bilgiler içerikli sinema filmi gösterimi yapıldı.
Etkinliğe katılanlara görevli personel tarafından Polislik mesleğini tanıtıcı ve yaş gruplarına göre kısa bilgilendirmeler yapılırken, su ve patlamış mısır gibi mini ikramlarda bulunuldu.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.