Tarsus »

Başkan Bozdoğan'dan Anneler Günü Sabahında İşçi Kadınlara 'Anneler Günü' Sürprizi

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ile Başkan Yardımcısı Ünzile Kuru, sabahın erken saatlerinde tarlaya giden tarım işçisi kadınları ziyaret ederek, Anneler Günü'nü kutladı.


@mersinhaber 'i takip et
Başkan Dr. Haluk Bozdoğan' Anneler Günü' münasebetiyle kentin değişik bölgelerinde sabahın erken saatlerinde tarlalara giden kadın işçileri ziyaret etti. İşçi kadınların Anneler Günü' nü kutlarken, Başkan Bozdoğan'a Başkan Yardımcısı Ünzile Kuru da eşlik etti. İşçi annelere çeşitli hediyeler takdim eden Başkan Bozdoğan, onlarla bir süre sohbet etti.
Bozdoğan, burada işçi anneler yönelik., 'Hem anne hem de işçi olmak zor bir olay. Kadın dostu bir belediye olacağımıza dair söz verdik. Elbette bunu söylerken istihdam sağlayan, üretken, birleştirici, şeffaf ve yeni nesil belediyeciliği her yerde anlattık. Kadınlarımızın çektiği sıkıntı ve sorunları iyi bilirim. Yapacağımız çalışmalarda kadınlara pozitif ayrıcalık tanıyacağız'
Bozdoğan, son olarak sözlerini şu şekilde sürdürdü, 'Anneler kutsaldır. Annelerimizin hatırlanmaları yalnızca bir günle sınırlı kalmamalıdır. Anne sevgisi dünyadaki en sıcak ve en yüce duygulardan biridir. Karşılıksız sevgileriyle bizleri büyüten annelerimizin haklarının ödenmesi asla mümkün değildir. Bütün annelerin Anneler Günü' nü canı gönülden kutlarım.'
Ardından Başkan Yardımcısı Ünzile Kuru, huzurevi sakini kadınları ziyaret etti. Duygusal anların yaşandığı ziyarette Kuru, kadınların Anneler Günü'nü kutladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.