Tarsus » Sağlık » Spor »

Tarsus Belediyesi'nde 16 Olan Müdürlük Sayısı 28'e Yükseldi

Tarsus Belediyesinin Mayıs ayı olağan toplantısında 12 yeni müdürlük kurulması kararlaştırıldı.


@mersinhaber 'i takip et
Cuma günü toplanan Belediye Meclisinde kurulan 12 yeni müdürlükle birlikte 16 olan müdürlük sayısı 28’ye yükseldi.
Belediye Meclisinin oy birliğiyle onayladığı karar gereğince Bilgi İşlem Müdürlüğü, Plan ve Proje Müdürlüğü, Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü, Tiyatro Müdürlüğü, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Makine İkmal ve Bakım Müdürlüğü, Dış ilişkiler Müdürlüğü, Kreş Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, ile Kent Tarihi ve Tanıtım Müdürlüğü kuruldu.
Hali hazırda ise Özel Kalem Müdürlüğü, İnsan Kaynakları Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Hukuk İşleri Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Kütüphane Müdürlüğü, Park Bahçeler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Muhtarlik İşleri Müdürlüğü bulunuyordu.
Yeni kurulan müdürlüklere ise henüz kimlerin atanacağı belli değil.
Kaynak: Tarsus Haber

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.