Akdeniz »

Mersin Valisi Su, İl Müftülüğü’nün Düzenlediği İftar Programına Katıldı

Türkiye Diyanet Vakfı Mersin Şubesi ve İl Müftülüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen iftar programı Vali Ali İhsan Su’nun katılımıyla gerçekleşti.


@mersinhaber 'i takip et
Muğdat Camii avlusunda düzenlenen iftar programına; Mersin Milletvekilleri Zeynep Gül Yılmaz ve Hacı Özkan ile Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz, il protokolü üyeleri, şehit yakınları ile gaziler ve aileleri, farklı inanç temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda iftar yemeğinin ardından dualar edildi.
Türkiye Diyanet Vakfı tanıtım filminin izlenmesiyle devam eden programda İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi, inancımızda birlik, beraberlik ve kardeşliğin önemine değindiği bir selamlama konuşması gerçekleştirdi.
Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Nazif Fethi Yalçınkaya’nın da bir konuşma gerçekleştirdiği program, yapılan dua ile sona erdi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.