Tarsus » Spor »

Zakkum Konseri 18 Mayıs'da, Zakkum Konseri İçin, Tarsus Atatürk Kültür Merkezi Neden Kullanılmıyor?

Tarsus Belediyesi tarafından, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları kapsamında 18 Mayıs 2019 Cumartesi saat 21.00'de düzenlenen etkinlikte Zakkum grubu sahne alacak.


@mersinhaber 'i takip et
18 Mayıs Cumartesi günü Rasim Dokur Bacası'nın yanında bulunan boş alanda konser verecek olan Zakkum grubu saat 21.00'de sahne alacak.
Tarsuslu vatandaşlar ise sosyal medyada konserin neden Atatürk Gösteri Merkezi'nde olmadığı yönünde paylaşımlar yapıyor.
15 Bin kişilik Atatürk Gösteri Merkezi'ne milyonlarca lira yatırıldığını belirten vatandaşlar, rahat rahat koltuklarda konser izlemek varken, toz toprağın içinde konser düzenleniyor.
Atatürk Gösteri Merkezi'ni konser için kullanmayacaksak ne için kullanacağız."diye tepki gösterdiler.
Vatandaşlar ayrıca her konuda şeffaf olacağını söyleyen Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'ın "Atatürk Gösteri Merkezi"nin neden kullanılmadığıyla ilgili açıklama yapmasını istediklerini kaydettiler.
Kaynak: Tarsus Haber

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.