Silifke »

Silifke Belediyesi’nde Meclis Başkanvekili Seçimi Yapıldı

Silifke Belediye Meclisi tek maddelik gündemi oluşturan belediye başkanvekilliği seçimini gizli oyla yaptı. Yapılan seçimlerde belediye meclis üyesi Sadık Altınok 21 oyla başkanvekilliği görevine seçildi.


@mersinhaber 'i takip et
Silifke Belediye Meclisi, Mersin Valiliği İdare ve Denetim Müdürlüğünün 10.05.2019 tarihli yazısı gereği, 5393 sayılı belediye kanununun, belediye başkanlığının boşalması halinde yapılacak işlemler başlıklı 45. Maddesi gereğince, belediye başkan vekilini seçmek üzere toplandı.
Belediye Başkan Vekili Ali Usca başkanlığında gerçekleştirilen Olağan Meclis Toplantısında, Meclis Üyesi Sadık Altınok başkan vekili seçildi. Yeni görevine başlayan Başkanvekili Sadık Altınok, belediye meclis üyeleri ile birlikte görevi Ali Usca’dan devraldı. Başkanvekili Sadık Altınok yaptığı konuşmada, “İçerisinde bulunduğumuz bu sıkıntılı günleri sizlerle hep birlikte aşacağımıza inanıyorum. Umut ediyorum ki belediye başkanımız Mücahit Aktan kısa sürede aramıza geri dönecektir. Bu süreçte iktidarıyla, muhalefetiyle birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum’ dedi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.