MGC Başkanı Demirtaş’tan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Mersin Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Demirtaş 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili kutlama mesaj yayınladı.


@mersinhaber 'i takip et
Başkan Demirtaş, “19 Mayıs, esareti kabul etmeyen, hürriyetinden vazgeçmeyen, zulme asla boyun eğmeyen milletimizin varoluş mücadelesinin ilk adımıdır” dedi.
19 Mayıs 1919’da Samsun’da yakılan istiklal meşalesiyle başlatılan milli mücadelenin 100’üncü yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu ve gururunu yaşadığını dile getiren Başkan Demirtaş, “Büyük bir inanç, azim ve kararlılıkla sürdürülen istiklal mücadesi, tüm imkânsızlıklara rağmen zaferle sonuçlanmıştır. Amacımız, bizden sonraki nesillere, nice 100 yıllar kutlayabilecekleri daha güçlü, daha müreffeh, daha huzurlu bir Türkiye bırakmaktır. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm kahraman şehitlerimizi rahmetle ve şükranla yâd ediyorum” şeklinde konuştu.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.