Akdeniz » Tarsus » Güncel »

Müftü Vekili Ali Can, Şehit Ailesiyle İftar Yaptı

Tarsus Müftü Vekili Ali Can, geçen yıl Kuzey Irak Hakurk bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Musa Sayan’ın ailesine konuk olarak birlikte iftar yaptı.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus Sayköy mahallesinde düzenlenen iftar programına İlçe Müftü Vekili Ali Can, çeşitli STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Ali Can, yaptığı açıklamada, "Bu mübarek ayda şehidimizin baba ocağında iftar sofrasında bulunmaktan memnuniyet duyduk. Davetlerinden dolayı başta şehidimizin babası Cumali Sayan’ amcamıza ve ailesine hayırlı Ramazanlar diliyor teşekkür ediyorum" dedi.
Tarsus Müftü Vekilimiz Ali Can, “Tam bir yıl önceydi, şehit kardeşimiz Musa Saran’ın cenaze namazını kıldırmak bana nasıp olmuş sonra da buraya gelerek ziyarette bulunmuştuk. Şimdi de bu sofrada buluşmak nasip oldu, tüm bayrak, din uğrunda şehit olan, kahramanlık gösteren şehit ve gazilerimizin hepsini şükranla anıyorum” dedi.
Şehit babası Cumali Sayan, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, "Yavrumuzun acısı büyük. Ancak sizler bu süreçte yanımızda olduğunuzu hissettirerek, bizleri yalnız bırakmadınız. Bugünde bizim davetimizi kırmayarak iftar soframızda yanımızda olduğunuz için sizlere çok teşekkür ediyoruz" dediler.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.