Akdeniz »

Engelsiz Geziye Küçük Bir Mola

Mersin Büyükşehir Belediyesi Engelliler Haftası kapsamında Hatay’dan Mersin’e geziye gelen dezavantajlı bireyleri düzenlediği yemek programında ağırladı.


@mersinhaber 'i takip et
Hatay Samandağ Alil ve Acizleri Koruma ve Dayanışma Derneği’nin Engelliler Haftası kapsamında Mersin’e düzenlediği gezide Mersin Büyükşehir Belediyesi de desteklerini esirgemedi. Mersin’e gelen 30 kişilik engelli birey Mersin’in tarihi ve turistik mekânlarını gezerken, Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği yemek programı ile de gezilerine dinlenme molası verdiler.
Orkide Kafe’de düzenlenen yemek organizasyonu ile engelli bireyler gezilerine ufak bir mola vererek, hem dinlendiler hem de Akdeniz manzarasının tadını çıkardılar.
Düzenlenen gezi ile keyifli dakikalar geçiren engelli bireyler Büyükşehir Belediyesi’nin yemek programı sonrasında Mersin gezilerine kaldığı yerden devam ettiler. Mersin gezisinden son derece memnun kalan engelli bireyler kendilerini ağırlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletiler.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.