İşbir Yatak Mersin Uyku Merkezlerine Engelli Dostu Ödülü!

Yatak Uzmanı İşbir Yatak’ın Mersin Uyku Merkezleri, Engelli Dostu İşletme unvanı kazandı.


@mersinhaber 'i takip et
İşbir Yatak’ın, engellilerin hayatını kolaylaştırmaya yönelik gösterdiği üstün çabalar, Engelliler Haftası’nda Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, Mersin Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen Engelliler Haftası Etkinliği’nde, Engelli Dostu İşletme Plaketi ile ödüllendirildi. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer’in takdim ettiği plaketi, İşbir Yatak Mersin Bölge Bayi Merbir Tekstil Mağazalar Müdürü Derya İcat aldı.
İşbir Yatak Mersin Uyku Merkezlerinin, engellileri yaşama kazandıran engelli dostu yaklaşımı, onların ürünlere rahatlıkla ulaşabilmelerini olanak sağlıyor.
Engelli dostu donanım!
İşbir Yatak’ın, Mersin’deki 8 eğitimli uyku uzmanı ve engelli dostu donanımlarıyla tüm tüketicilerin beklentilerini karşıladığını vurgulayan İşbir Yatak Mersin Bölge Bayi Merbir Tekstil Mağazalar Müdürü Derya İcat, şu açıklamada bulundu:
“İşbir Yatak’ın uyku ürünlerinin satışa sunulduğu mağazalar kategorisinde, bölgedeki en büyük mağazaların başında gelen Uyku Merkezlerimiz, engellilerin de ürünleri yerinde incelemelerine yönelik tam donanımlı olarak hizmet veriyor. Uyku Merkezlerimizin girişinde ve iç dekorasyonunda merdiven olmaması, engelli aracının kolaylıkla hareket etmesini sağlıyor. Böylelikle tüm tüketicilerimiz, hiçbir engelle karşılaşmadan mağazayı rahatlıkla gezebiliyor, uyku ürünlerimizi yerinde inceleyebiliyor”

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.