Anamur »

Motosiklet Tutkunu Yener Bulutbeyaz, Mersin Anamur Suolmaz’da Geçirdiği Kazada Hayatını Kaybetti

Mersin Anamur - Ermenek yolu Suolmaz mevkiiden yaşanan motosiklet kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Edinilen bilgiye göre , Anamur – Ermenek karayolunun Suolmaz geçidi olarak bilinen bölgesinde meydana gelen kazada, Gümüş Kanatlar Motor Kulübünden arkadaşları ile seyahat eden Yener Bulutbeyaz, kullandığı 01 FDB 77 plakalı motosikletinin direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan aşağı uçtu. Kazada , Colgate- Palmolive İş Geliştirme Müdürü Yener BULUTBEYAZ ağır yaralandı.
BULUTBEYAZ , İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen , kurtarılamayarak kaza yerinde hayatını kaybetti. Gümüş Kanatlar Motor Kulübü kazada hayatını kaybeden arkadaşları için yayınladığı taziye mesajında , “ Değerli dostumuz, kardeşimiz, arkadaşımız ve abimiz Yener Bulutbeyaz’ı Elim bir kaza sonucu kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Çok değerli kardeşimize Allah’tan rahmet, kederli ailesi, yakınlarına ve camiamıza sabır ve başsağlığı dileriz “ dedi.
Kaynak:Anamur Postası

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.