Tarsus Kent Konseyi Başkanlık Seçimleri Asutaylar İş Merkezinde Bulunan Güner Baykal Konfreans Salonunda Yapıldı.

Dr.Ali Cerrahoğlu’nun tek aday olduğu seçimler Divan oluşturularak başladı , Hasan Şemsi i’nin divana başkanlık ettiği seçimli genel kurul saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı’nın ardından başladı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Genel kurula seslenen son dönem başkanı Ufuk Başer” STK’ların derlenip toparlanması gerektiğine” vurgu yaptı.
Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın Kent Konseyi üzerine güzel düşünceleri olduğunuda dile getiren Başer daha sonra kendi dönemine ait faaliyet raporunu genel kurul delegelerine okudu.
Başkan seçilen Dr. Ali Cerrahoğlu yaptığı konuşmada “İfade özgürlüğünün tam olduğu bir ortamda çalışmak istiyoruz. Bizde dünya çapında kalkınmaya destek sunacak onlarca değer var. Biz böyle bir kentte aralıksız yaşayan bu günkü kentin yaşayanlarıyız. Kısıtlama koymadan açık vr demokratik şekilde çalışacağız. Başta Belediye Başkanımız Haluk Bozdoğan ve Kaymakamımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Sivil toplumlar ile dayanışma sağlayacağız. Birlikte çalışmak için 24 saat telefonum açık olacak . Emek veren eski yönetime teşekkür ediyorum.”dedi
Daha sonra Konsey yürütme kurulu için 6 asil, 6 yedek yönetici seçimine geçildi. Konsey yürütme kuruluna girmek için 30 aday başvuru yaptı. Yapılan oylama sonrası Sultan Sinem Kezer, Şahin Yücel, Salih Yedican, Umut Özyiğitoğlu, Beyhan Gürbüz, Zeynel Abidin Köksal konsey yürütme kurulana seçildi.
Yedek yönetime ise, Ayhan Beçet, Gülsevim Kıraç,Leyla Körüklü,Bilgehan Güçtimur,Süleyman Sayal seçildi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.