Son Dakika! Mersin Silifke'de Kıskançlık Cinayeti ve İntihar: Göksu Mahallesinde Yaşanan Olayda 2 Kişi Yaşamını Yitirdi

Mersin'in Silifke İlçesi'ne bağlı Göksu Mahallesi'nde bir kişi, 3 ay önce ayrıldığı eşi ile birlikte yaşadığı adamı vurduktan sonra intihar etti.


@mersinhaber 'i takip et
Vurulan kadın ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken(güncelleme hastanede yapılan tüm müdehalelere rağmen kurtarılamadı), saldırgan ve diğer vurulan kişi yaşamını yitirdi.
Olay Gazi Mahallesi ile Göksu mahallesi'nin kesiştiği noktada adliye lojmanları civarında meydana geldi. İddiaya göre 3 ay önce eşinden ayrılan bir kişi 4 gün önce Göksu Mahallesi'nde bir eve taşınan eski eşi ile birlikte yaşadığı adamı pompalı tüfekle vurdu. Saldırgan çifte kurşun yağdırdıktan sonra aynı silahla intihar etti.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı kadını Silifke Devlet hastanesi'ne kaldırdı, ancak ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan kadın kurtarılamayarak hayatını kaybetti. çevre sakinleri çiftin Adana'dan gelerek mahallede 4 gün önce bir ev kiraladıklarını ve kimsenin tanımadığını söyledi. Polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.