Akdeniz » Tarsus » Adana » Asayiş »

Mersin Tarsus Beydeğirmeni Mahallesinde 2 Kişinin Yaralandığı Kazada, Önceki Gün Vefat Eden Hasan Yaramış'ın Ardından Bugün İse Yılmaz Gündeş'te Hayatını Kaybetti

Mersin Tarsus’ta geçtiğimiz günlerde meydana gelen trafik kazasından acı haberler peş peşe geldi. Yaşanan kazada yaralı olarak kaldırılan 2 genç Hasan Yaramış'ın vefatının duyulmasının ardından bugün ise Yılmaz Gündeş isimli genç adamın tedavi gördüğü hastanede hayata tutunamayarak vefat ettiği öğrenildi.


@mersinhaber 'i takip et
Alınan bilgiye göre, Beydeğirmeni mahallesi otogar kavşağında geçtiğimiz günlerde yaşanan kazada sürücü K.A. idaresindeki 44 BF 490 plakalı otomobil ile Adana yönünden Tarsus istikametine dönmek isteyen sürücü Hasan Yaramış yönetimindeki 34 KH 7688 plakalı otomobil çarpışmıştı.
Kaza sonrası K.A. idaresindeki araç yanmaya başlarken, diğer araçta bulunan sürücü 36 yaşındaki Hasan Yaramış ile araçta bulunan 30 Yaşındaki Yılmaz Gündeş çevredekiler tarafından otomobilden çıkarılmıştı.
Yanan araç söndürülürken sürücü K.A hafif şekilde yaralanırken, diğer araçta bulunan ve ağır yaralanan Hasan Yaramış ile Yılmaz Gündeş, hastanede tedavi altına alındılar.
Ağır yaralı olan 36 yaşındaki Hasan Yaramış 18 Haziran’da hastanede doktorların yaptıkları tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
YILMAZ’DA YAŞAMA GÖZLERİNİ YUMDU
Aynı kazada ağır yaralanan ve Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen 30 yaşındaki Yılmaz Gündeş'in sabah saatlerinde durumu kötüleşti.
Doktorların tüm müdahalelerine rağmen Yılmaz Gündeş kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Gencin acı haberini alan yakınları hastane bahçesinde gözyaşlarına boğuldu.
Kaynak: Tarsus Akdeniz

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.