Tarsus » Yerel »

İl Emniyet Müdürü Şahne ve İlçe Emniyet Müdürü Ünal’dan Başkan Bozdoğan’a Ziyaret

Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ve Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Halis Ünal’dan, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’a hayırlı olsun ziyareti.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
31 Mart Yerel Seçimlerinden Partisi CHP’den Tarsus Belediye Başkanlığına seçilen Dr. Haluk Bozdoğan’ı Belediye Başkanlığı makamında ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Şahne ve İlçe Emniyet Müdür Ünal, Başkan Bozdoğan’a “hayırlı olsun” dileklerini ileterek bir süre sohbet ettiler.
Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bozdoğan, “Bizleri ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Belediyemizin, ülkemiz ve kentimizin huzurunu sağlayan emniyet güçlerimizle birlikte uyum içerisinde çalışacağını aktardık. Sn.Şahne ve Sn. Ünal'a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.