Spor »

Mersin Tem Şubeden Çanakkale Gezisi ve Kamp Etkinliği

Mersinli öğrenciler, düzenlenen gezi ve kamp etkinliği ile Çanakkale’yi gezerek, Destanın yazıldığı topraklarda kamp kurdu.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 17-20 Haziran 2019 tarihleri arasında gençlerin, Çanakkale Destanı ruhunu hissetmesi, ecdadının neler yaşadığını, hangi zorluklara ülke topraklarını koruduğunu görmesi, Milli ruh ve Milli bilincin oluşması için, çeşitli okullarında öğrenim gören 34 lise öğrencisi ve görevli personel eşliğinde Çanakkale’de kamp programı düzenlendi.
Yapılan kamp programına Mersin, Gaziantep, Giresun, Kocaeli, Samsun, Sivas, Malatya ilerinin de aralarında bulunduğu ülkemizin çeşitli illerinden gelen 297 lise öğrencisi Gençlik ve Spor Bakanlığının Çanakkale ili Eceabat ilçesinde yer alan kamp merkezine konakladı.
Gençlik Liderleri eşliğinde sosyal faaliyetlerde bulunulan etkinlikte, profesyonel rehberler eşliğinde Çanakkale merkezi, Truva, Asos, Eceabat gibi tarihi yerler dışında Şehitlik gezileri düzenlendi.
Öğrencilerin hiçbir ayrım yapmadan birlikte oyunlar oynadığı kamp programı boyunca, özellikle şehitlik gezisinde rehberlerin anlatımı ile duygu dolu anlar yaşandı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.