Siyaset » Güncel »

Ekrem İmamoğlu Mazbatasını Aldı

23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlık seçimlerini kazanan Ekrem İmamoğlu, mazbatasını aldı.


@mersinhaber 'i takip et
23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlık seçimlerini kazanan Ekrem İmamoğlu, mazbatasını stanbul Adliyesi aldı.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu saat 17:15 sıralarında Çağlayan’da bulunan İstanbul Adliyesi’ne geldi.
İmamoğlu mazbatasını almak üzere İl Seçim Kurulu bürosuna geçti. Burada mazbatasını teslim alan İmamoğlu “Hak yerini buldu, 16 milyon İstanbullu adına mazbatamızı aldık.Şehrimize, milletimize, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. İstanbul’umuz, hem Türkiye’mizin hem Avrupa’nın en büyük kenti. Elbette bu seçim sürecindeyken bütün İl Seçim Kurulu çalışanlarına, 39 ilçe seçim kurulu başkanlarına ve çalışanlarına, sandık kurulu üyelerine, tüm temsilcilere, sandıktan çıkan neticeyi milletimizin iradesinin tecelli etmesini sağlayan demokrasi neferlerine teşekkür ediyorum. Bugünkü mazbatamda çoğunluğu kadın olan bir ekibin imzası ile teslim alacağım. Bu cinsiyet eşitliği adına değerli bir mesajdır” dedi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.