Tarsus »

Tarsus TSO’da SAİK toplantısı

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sigorta Acenteleri İcra Komitesi’nin (SAİK) Yönetim Kurulu toplantısına ev sahipliği yaptı.


@mersinhaber 'i takip et
Haziran Ayı Olağan TOBB SAİK Yönetim Kurulu Toplantısı Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşti. TOBB SAİK Yönetim Kurulu Başkanı Levent Korkut başkanlığında yapılan toplantıda, sigorta acentelerinin sorunları, sektörel konular ve yeni kurulacak olan sigortacılık düzenleme ve denetleme kurulu hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
Tarsus TSO Başkanı H. Ruhi Koçak, TOBB SAİK üyelerini Tarsus’ta misafir etmekten onur duyduklarını belirterek, toplantının verimli geçmesi temennisinde bulundu.
Toplantıya TOBB SAİK üyeleri Süleyman Özer, Ayhan Gençal, Özgür Yılmaz, Necmi Bulut, Yener Koçer ve Tarsus TSO Yönetim Kurulu üyesi de olan Osman İnandıoğlu katıldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.