Mezitli »

Mezitli Belediyesi Suriyeliler Konusunda Kararlı

Mezitli Belediyesi Zabıta Ekipleri, ilçede trafiği tehlikeye sokan Suriyeli hurda toplayıcılarının araçlarına el koydu.


@mersinhaber 'i takip et
Geçtiğimiz günler, Mezitli Emniyet Ekipleri ile ortaklaşa, ilçede bulunan özellikle Suriyelilerin işlettiği nargile satış ve nargile içim yerlerini denetleyerek nargileleri toplayan Mezitli Belediyesi Zabıta Ekiplerinin çalışması özellikle sosyal medyada büyük ilgi ve destek görmüşler.
Zabıta ekipleri son olarak ilçe genelinde, yine özellikle Suriyelilerin kullandığı hurda ve atık kağıt toplamak için kullanılan ve trafiğe elverişli olmayan motor ve hurda arabalarına el konuldu.
Konu ile ilgili yapılan açıklamada, “ Gerek yaya, gerekse karayolu araç trafiğin de bir çok kazaya sebebiyet vererek, görüntü kirliliğine neden olmakta olan ve bölgemiz genelinde artış gösteren genellikle yabancı uyruklu şahısların, faaliyet gösterdiği çek-çek ve omuzdan taşımalıkla, geri dönüşüm malzemeleri toplayan şahıslara, zabıta müdürlüğü ekiplerimiz ve emniyet müdürlüğü ekipleriyle ortaklaşa denetim ve kontrollerimiz artarak devam edecektir.” denildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.