Tarsus »

Mersin Tarsus'ta Cinnet Geçiren Şahıs, Evi Ateşe Verdi

Mersin’in Tarsus ilçesinde bilinmeyen bir nedenle cinnet geçirdiği iddia edilen şahıs evini ateşe verdi. İtfaiyenin erken müdahalesi olası bir facianın önüne geçti


@mersinhaber 'i takip et
(A. Hakim Kurt- MersinHaber) - Mersin’in Tarsus ilçesine bağlı Fahrettin Paşa Mahallesinde iddialara göre sabah saatlerinde T.Ö. isimli şahıs bilinmeyen bir nedenle cinnet geçirerek evini ateşe verdi. Mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.
Yangına erken müdahalede bulunan Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı Tarsus İtfaiye Grup Amirliği ekipleri, yangının çevredeki diğer evlere sıçramaması için büyük çaba sarf etti. Evde çıkan yangın uzun uğraşlar sonucu söndürülürken, evde büyük hasar meydana geldi.
Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alınırken, cinnet sonrası evi ateşe verdiği iddia edilen T.Ö.’nün ifade için gözaltına alındığı belirtildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.