Güncel » Asayiş »

Mersin’de Sahte Alkol Yapıp Satan Kişi Kendini İhbar Etti

Mersin’de 5 kişinin ölümüyle sonuçlanan sahte alkolü yapıp satan kişi “ben yaptım” diyerek kendini polise ihbar etti. Şüpheli şahıs kendisi,ninden alkol alanaların listesini verdi. Polis şimdi o isimlerin peşinde.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin’de önceki gün sahte alkolden dolayı 22 kişi zehirlenmiş ve 5 kişde hayatını kaybetmişti. Türkiye gündeminde şok etkisi yaratan olayın ardından polis sahte alkolü üreterek satan şahısları bulmaya çalışırkenken, 57 yaşındaki E.K. isimli bir kişi kişi “ben yaptım” diyerek kendini polise ihbar ettiği iddia edildi.
Polis tarafından gözallınan E.K., polise kendisinden alkol alanalrın listesini verdi. Polis bu kişilere uyarmak amacıyla ulaşmaya çalıştığı öne sürüldü.
NE OLMUŞTU?
Dün Mersin’de yaşanan sahte alkol faciasında 22 kişi zehirlenerek hastaneye kaldırılmış bunlarda5’i kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.
Konuyla ilgili Mersin İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Son günlerde ilimiz genelinde hastanelerin acil servislerine zehirlenme beyanıyla müracaat eden toplam 21 vatandaşımıza yapılan ilk müdahaleleri sonrasında metanol zehirlenmesi teşhisi konulmuştur.” ifadesi kullanıldı. Olaylarla ilgili Asayiş Şube ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube müdürlükleri ekiplerinin 4 iş yerinde arama yaptığı bildirilen açıklamada, gözaltına alınan 4 şüphelinin “olası kast ile adam öldürmeye teşebbüs” suçundan adliyeye sevk edildi. Zanlılardan biri savcılıkça, diğer 3 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı” şeklinde ifadeler kullanıldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.