Tarsus »

Mersin Tarsus'ta Mahalle Sakinlerinin Kavşak İsyanı

Mersin’in Tarsus ilçesinde 6 yolun birleştiği kavşağa üst geçit yada trafik ışıklarının konulması isteyen vatandaşlar yetkililerin burada bir facia yaşanmadan önlem alınmasını istediler.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin’in Tarsus ilçesi Kemalpaşa Mahallesi ve Tozkoparan Zahit Mahallesini ayıran ve 6 yolun yolun birleştiği kavşakta herhangi bir trafik ışığı ve ya üst geçidin bulunmaması faciaya davetiye çıkarıyor.
Konuyla ilgili yetkilerden burada önlem almasını isteyen mahalle sakinleri, oldukça yoğun araç trafiğinin yaşandığı caddeden yayaların karşıdan karşıya geçmek için oldukça zorlandığını belirterek bu geçişlerin bazende kazayla sonuçlandığını dile getirdiler.
Özellikle okul dönemlerinde öğrencilerin sürekli kullandığı cadde bir yaya üst geçidin ve uyarıcı trafik ışıklarının bulunmayışı öğrencilerin canının tehlikeye attığını belirtirken mahalle sakinleri, “Bu cadde iki mahalleyi ortadan bölüyor. Dolayısıyla oldukça işlek bir cadde. 6 Yolun kesiştiği kavşakta herhangi bir trafik ışığının bulunmayışından dolayı burada sürekli trafik kazalarının yaşanmasına neden oluyor. Yetkililerden burada bir facia yaşanmadan buraya yay üst geçidi ve trafik ışıklarının konulması istiyoruz” şeklinde ifadeler kullandılar. (A. Hakim Kurt-Mersin Haber)


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.