Tarsus Hava Durumu 5 Günlük

Tarsus Hava Durumu 5 Günlük işte gün gün detaylar..


@mersinhaber 'i takip et

12 Temmuz Bugün (Cuma) Tarsus Hava Durumu: havanın Bulutlar arasında aralıklı görünen güneş olması beklenirken, Yağış Oranı 40 yüzde olarak tahmin ediliyor. Tarsus için tahmin edilen gündüz sıcaklık 32°, gece ise 24° olacak.

13 Temmuz Cumartesi Tarsus Hava Durumu: havanın Şiddetli gök gürültülü sağanak yağış olması beklenirken, Yağış Oranı 41 yüzde olarak tahmin ediliyor. Tarsus için tahmin edilen gündüz sıcaklık 30°, gece ise 24° olacak.

14 Temmuz Pazar Tarsus Hava Durumu: havanın Parçalı bulutlu olması beklenirken, Yağış Oranı 13 yüzde olarak tahmin ediliyor. Tarsus için tahmin edilen gündüz sıcaklık 31°, gece ise 24° olacak.

15 Temmuz Pazartesi Tarsus Hava Durumu: havanın Bulutlar arasında aralıklı görünen güneş olması beklenirken, Yağış Oranı 12 yüzde olarak tahmin ediliyor. Tarsus için tahmin edilen gündüz sıcaklık 30°, gece ise 24° olacak.

16 Temmuz Salı Tarsus Hava Durumu: havanın Sağanak yağış olması beklenirken, Yağış Oranı 57 yüzde olarak tahmin ediliyor. Tarsus için tahmin edilen gündüz sıcaklık 29°, gece ise 24° olacak.


Gün içerisinde bellirli saat aralıkları ile güncellenen, Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) kaynaklı hava durumu verileri için: Mersin Hava Durumu

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.