Mersin Hava Durumu 5 Günlük

Mersin Hava Durumu 5 Günlük işte gün gün detaylar..


@mersinhaber 'i takip et

15 Temmuz Bugün (Pazartesi) Mersin Hava Durumu: havanın Sağanak yağış veya gök gürültülü sağanak yağış olması beklenirken, Yağış Oranı 55 yüzde olarak tahmin ediliyor. Mersin için tahmin edilen gündüz sıcaklık 29°, gece ise 23° olacak.

16 Temmuz Salı Mersin Hava Durumu: havanın Sağanak yağış veya gök gürültülü sağanak yağış olması beklenirken, Yağış Oranı 42 yüzde olarak tahmin ediliyor. Mersin için tahmin edilen gündüz sıcaklık 29°, gece ise 23° olacak.

17 Temmuz Çarşamba Mersin Hava Durumu: havanın Parçalı bulutlu olması beklenirken, Yağış Oranı 5 yüzde olarak tahmin ediliyor. Mersin için tahmin edilen gündüz sıcaklık 30°, gece ise 24° olacak.

18 Temmuz Perşembe Mersin Hava Durumu: havanın Sağanak yağış veya gök gürültülü sağanak yağış olması beklenirken, Yağış Oranı 55 yüzde olarak tahmin ediliyor. Mersin için tahmin edilen gündüz sıcaklık 30°, gece ise 24° olacak.

19 Temmuz Cuma Mersin Hava Durumu: havanın Çoğunlukla güneşli olması beklenirken, Yağış Oranı 2 yüzde olarak tahmin ediliyor. Mersin için tahmin edilen gündüz sıcaklık 31°, gece ise 24° olacak.


Gün içerisinde bellirli saat aralıkları ile güncellenen, Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) kaynaklı hava durumu verileri için: Mersin Hava Durumu

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.