MGC Başkanı Turgay Demirtaş’tan 15 Temmuz mesajı

Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkan Yardımcısı Turgay Demirtaş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü ve 15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişiminin üçüncü yıldönümü dolayısıyla açıklamalarda bulundu.


@mersinhaber 'i takip et
Demirtaş “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Ülkemizin birliğini ve bütünlüğünü bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. 15 Temmuz Türk milletinin zaferidir. Unutmamak ve unutturmamak ise millet olarak bizim tarihe karşı en büyük sorumluluğumuzdur. Milletimiz 15 Temmuz gecesi ihanet edenlere ve hainlere karşı bir mücadele vermiştir.” ifadelerini kullandı.
“FETÖ’cü ihanet şebekesine karşı yüce milletimizin yanı sıra meslektaşlarımızın da canları pahasına direniş göstermesi darbe heveslilerinin kalkışmasını sonuçsuz bırakmış ve darbeci vatan hainlerinin amaçlarına ulaşmasına engel olmuştur. Türk basını her zaman olduğu gibi her türlü şer odağının karşısında durmaya devam edecektir. Bu vesile ile 15 Temmuz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyoruz.” dedi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.