Mersin Tarsus İlçesinde Belediye Tarafından Yapımı Tamamlanan, Zübeyde Hanım Bütünleşik Gündüz Yaşam Evi Açılıyor

Tarsus Belediyesi tarafından düzenlenmesi yapılan ve ismini halkın belirlediği Zübeyde Hanım Bütünleşik Gündüz Yaşam Evi açılışa hazır hale getirildi.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın talimatıyla Akşemsettin Mahallesi Kozacıoğlu Konutları yanında bulunan bina, yapılan eklemler ve düzenlemelerin ardından yaşam evine dönüştürüldü. Tarsus Belediyesince sosyal medyada başlatılan kampanya neticesinde ismini halkın belirlediği Zübeyde Hanım Bütünleşik Gündüz Yaşam Evi’nde genç ve yaşlı vatandaşlar, bir arada hoşça vakit geçirecekler. Genç ve yaşlı insanların etkileşim içerisinde üretime de katılacağı yaşam evinde okuma salonu, kütüphane ve cips üretim bölümü yer alıyor. Burada üretilecek cipsilerin satışından elde edilecek gelir ile üretimi yapan kişilere ekonomik destek sağlanacak.
Zübeyde Hanım Bütünleşik Gündüz Yaşam Evi açılışa hazır hale gelirken, Tarsus Belediye Başkan Yardımcıları Ali Erhan Okyay ile Dr. Füsun Kaleli ve Başkan Danışmanı Sıtkı Dev son çalışmaları yerinde inceledi. Yaşam evinin açılışı 16 Temmuz Salı günü (Yarın) saat 17’de protokol üyeleri ve halkın katılımıyla gerçekleştirilecek.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.