Kavaklı Mahallesi’nde Asfalt Çalışmalarının Sonuna Gelindi

Mersin’in Tarsus ilçesinde özlemle beklenen Kavaklı Mahallesi’ndeki asfalt, yol yapım ve bakım çalışmalarında sona gelindi.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Kavaklı Mahallesi Cem ve Kültür Evi çevresinde sürdürülen soğuk asfalt çalışmasında sona gelindi. Mahallede bulunan 2418 ,2437, 2449, 2440, 2442, 2436 ve 2438 numaralı sokaklara yaklaşık 100 ton asfalt döküldü. Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Erhan Okyay ile müdürlük ekipleri, mahalleye giderek, çalışmaları inceledi. Vatandaşların tozdan ve sokaklarda oluşan çukurlardan şikâyetçi olduklarını dile getiren Okyay, “Kavaklı Mahallemize verdiğimiz sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Buradaki halkımızın asfalt sorunu vardı. Vatandaşlarımızın yaşadığı mağduriyete son vermek için çalışmalarımıza birkaç hafta önce başladık. Şimdilik soğuk asfalt çalışmasını bitirdik. Büyükşehir Belediyemiz alt yapı çalışmalarını tamamladıktan sonra sıcak asfalt çalışmalarına da başlayacağız” dedi.
Fen İşleri Müdürlüğünce kent genelinde başlatılan asfalt çalışmaları, Fatih Mahallesi başta olmak üzere ilçenin birçok noktasında sürdürülecek.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.