Mersin Tarsus’ta Dayakçı İmam Olayı!

Tarsus İlçe Tarsus Müftüsü Ali Can Sabah Basınla Buluşmuştu, Öğlen Kur-an Kursu’nda Dayak Olayı Patlak Verdi


@mersinhaber 'i takip et
Sabah kahvaltıda basın mensupları ile bir araya gelen İlçe Müftüsü Ali Can basın mensuplarına hitap ederken, görevim Din hizmetlerinin sunumunu yönetimini sağlamak, amacımız Tarsus’ta Diyanet’in görünür olmasını sağlamak, yaptığımız iş geçici olmasın sorumluluk emanet bizim omzumuzda. Görevimizin zorluğunun farkındayız “Çocuklarımızı çok seviyoruz, kendi evladımız yerindedir hepsi” demişti.
Ancak, konuşmanın ardından birkaç saat geçmiştik ki, Tarsus’ta dayakçı İmam Olayı patlak verdi.
Edinilen bilgilere göre, Mersin’in Tarsus İlçesi Kadelli Mahallesinde 8 yaşındaki S.C.K. (2011) isimli erkek çocuk Kadelli Mahalle imamı 37 yaşındaki Gazi G. (1982) tarafından dövülerek feci şekilde darp edildi.
Mahalle imamı tarafından acımasızca dövülen küçük çocuğun, dayak olayından sonra götürüldüğü hastanede hayati tehlikesinin olduğu kayıtlara geçerken, BTM (Basit Tıbbi Müdahale) ile giderilemez raporu verildiği öğrenildi.
Ayrıca, yaşanan olaya ilişkin hazırlanan tahkikat evraklarının savcılığa sevk edildiği öğrenildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.