Tarsus » Eğitim »

Tarsus Kaymakamlığı, Toros Koleji Öğrencilerinin Velilerini Uyardı

Tarsus Kaymakamlığı tarafından Toros Koleji ile ilgili bir sondakika açıklaması yayınlandı.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus Kaymakamlığı geçtiğimiz hafta sonunda mühürleme işlemi yaptığı Toros Koleji yerleşkesi ile ilgili açıklama yayınladı.
Yapılan açıklamada velilerin mağdur olmaması için Milli Eğitim Müdürlüğünden ve okul idaresinden bilgi alınması istendi.
TARSUS TOROS KOLEJ'İ ÖĞRENCİ VELİLERİNE VE KAMUOYUNA ÖNEMLE DUYURULUR!... başlığıyla yayınlanan açıkllama şu şekilde;
Çevre il müdürlüğünce yapılan Toros koleji’nin binaları RİSKLİ BİNA ilan edilmiştir.
Dolayısıyla Kaymakamlığımızca 5442 il idaresi kanununa göre can ve mal güvenliği açısından tehlikeli görülüp 20.07.2019 Cumartesi Tarsus Toros Kolej’i Zabıta ve Emniyet Müdürlüğünce mühürlenmiştir.
Tarsus Toros Kolej’inde okuyan ya da yeni kayıt yaptıracak öğrencilerin ilerde mağdur olmamaları için nerede eğitim yapacaklarıyla ilgili okul yönetimine başvurmaları gerekmektedir. Vatandaşlarımız daha ayrıntılı bilgi için Milli Eğitim Müdürlüğünden bilgi alabilirler.
Bu durum riskli yapının mahkeme kararıyla risksiz hale gelmesiyle veya bu yapının usul ve fenni uygun bir şekilde getirilinceye kadar okul mühürlü kalacaktır.
Kamuoyunun Bilgisine.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.