Anamur » Asayiş »

Mersin Anamur’da Klima Bomba Gibi Patladı

Mersin’in Anamur ilçesinde, bir evde çalışan klimanın bomba gibi patlaması sonucu bir kişi yaralanırken ortalık savaş alanına döndü.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Olay Anamur ilçesine bağlı Saray Mahallesi Memurlar sitesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre öğle saatlerinde havanın sıcaklığından dolayı sitenin birinci katında bulunan bir evde klima çalışırken, henüz bilinmeyen bir nedenle büyük bir gürültüyle patladı.
Klimanın dış ünitesinin bomba gibi patlaması sonucu evi harabeye çevirirken, ortalık bir anda savaş alanına döndü. Korku içinde mahalle sakinleri sokağa fırlarken, meydana gelen patlamada, evde bulunan bir kadın yaralandı.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı kadına yaptıkları ilk müdahalenin ardından Anamur Devlet Hastanesine kaldırdılar.
Olay yerine gelen Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri evde yangın ihtimaline karşı tedbir alırlarken, patlama sonucu evde büyük hasar meydana geldi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.