Silifke ve Mut Ticaret Odasından, Tarsus TSO’ya Kıyaslama Ziyareti

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin akreditasyon sistemi kapsamında odalar arası kıyaslama yapmak üzere Silifke Ticaret ve Sanayi Odası ile Mut Ticaret ve Sanayi Odası ekibini ağırladı.


@mersinhaber 'i takip et
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin Oda ve Borsaların iş dünyası nezdindeki saygınlığının artırılmasını, Odalarda sunulan hizmet türlerinin genişletilmesini, hizmet kalitesinin iyileştirilmesini ve Türk Oda Sisteminin Avrupa Oda Sistemine uyumunun sağlanmasını amaçlayarak kurduğu Akreditasyon Sistemi çerçevesinde düzenlenen kıyaslama çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Silifke Ticaret ve Sanayi Odası ile Mut Ticaret ve Sanayi Odası’ndan oluşan ekip, TOBB akreditasyon sistemi çerçevesinde birimler arası kıyaslama çalışmalarında bulunmak üzere Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’na kıyaslama ziyareti düzenledi. Ziyarette odaların kalite ve TOBB akreditasyon sistemi dahilinde yapmış olduğu iyi uygulamalar karşılaştırıldı ve sonuçlar değerlendirildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.