Asayiş »

Tatilden Dönen Mersinli Ailenin Yaptığı Kaza da Tuba Coşkun Hayatını Kaybetti

Tatilden dönen Mersinli aile Karama’da kaza yaptı. Meydana gelen feci kazada anne Tuba Coşkun hayatını kaybederken, eşi ve 2 çocuğu da yaralandı.


@mersinhaber 'i takip et
Edinilen bilgilere göre, Muğla’da ki tatilin ardından Mersin’de ki evlerine dönüş için yola koyulan Coşkun ailesi, Karaman’da Feza Güven Coşkun (34) kullandığı 34 BGD 467 otomobil, saat 08.00 sıralarında F. M. (32) yönetimindeki 42 GY 751 plakalı buğday yüklü TIR’a arkadan çarptı.
Çarpmadan sonra savrulan otomobil yol kenarında bulunan mısır tarlasına uçtu. Kaza sonrası baba, Feza Güven Coşkun, anne Tuba ve çocukları Rüzgar (6) ile Yağmur Coşkun (1) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılardan Tuba Coşkun, sağlık ekibinin yaptığı tüm müdahaleye karşın kurtarılamadı.
Feza Güven Coşkun ile çocukları ise ambulanslarla Karaman Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Rüzgar Coşkun’un da hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.