Gülnar » Asayiş »

Mersin’de Gülnar’da Kadın Cinayeti Saniye Saniye Kameralara Yansıdı

Mersin’in Gülnar’ın ilçesinde Hatice Kavak ayrılmak istediği eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü olay saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.


@mersinhaber 'i takip et
Gülnar ilçesinde meydana gelen olayda, ilçesinde 2 çocuk annesi Hatice Kavak ayrılmak istediği  eşi Durmuş Ali Kavak  tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü olay bir iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Dehşete düşüren görüntülerde arkadaşları ile yürüyen Hatice Kavak, bir anda arkadan koşarak gelen eşi tarafından bıçaklanmaya başlandı. Elindeki bıçağı rast gele sallayan koca, Hatice Kavak’ı ağır yaralarken, gözü dönmüş adama sadece bir vatandaşın müdahale etmesi dikkat çekti.
Aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan talihsiz kadın, olay yerine gelen 112 Sağlık Ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Hastanede doktorların tüm çabalarına rağmen Hatice Kavak, kurtarılmayarak hayatını kaybetti.
Polis cinayet zanlısı kocayı gözaltına alırken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.