Erdemli »

Mersin Erdemli’de Vatandaş Yolu Trafiğe Kapattı

Mersin’in Erdemli İlçesi Kargıpınarı mahallesinde vatandaşlar D-400 karayolunda yapılan düzenleme kapatılan yaya geçitleri ve alt geçidin yapılmaması nedeniyle yolu trafiğe kapattı.


@mersinhaber 'i takip et
Kargıpınarı mahallesi D-400 karayolu üzerine yapılan köprü sonrası kapatılan yaya geçitleri sonrası mahallede tepkiler bitmiyor. Özellikle yaz aylarında artan araç trafiğinde karşıdan karşıya geçmekte oldukça zorlanan vatandaşlar isyan ediyor.
Dün mahallede otomobilin çarptığı Sabri Gencer isimli vatandaşın karşıdan karşıya geçmek istemesi sonucu aracın altında kalarak hayatını kaybetmesi sonrası vatandaşlar bugün mahallede D-400 kara yolu Mersin-Antalyaistikametlerini  karşılıklı olarak trafiğe kapatarak eylem yaptı.
Mahallede can güvenliklerinin olmadığını ölümlü kazaların yaşandığını dile getiren vatandaşlar D-400 karayolunda düzenlemelerin yapılmasını istedi vatandaşlar bir süre sonra yolu trafiğe açtı. (Hamdi Mutlu)

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.