Tarsus »

Tarsus Gazeteciler Cemiyeti’nden Tarsus Belediyesine Bayram Jesti

Cemiyetten, Tarsus Belediyesi'ne maddi destek.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Göreve başladığı günden beri Tarsus Belediyesi’nin borç batağında olduğunu vurgulayan ve billboardlarda Tarsus Belediyesi’nin borcunu afişe eden Başkan Bozdoğan’a Tarsus Gazeteciler Cemiyeti’nden bayram jesti geldi.
Tarsus Belediyesi tarafından hazırlanan ve Basın İlan Kurumu üzerinden Tarsus’taki gazetelere gönderilen ücretli Kurban Bayramı reklamını, Tarsus Gazeteciler Cemiyeti’ne üye gazeteler yayınlamayarak Tarsus Belediyesi’ne katkı kararı aldı.
31 Mart seçimlerinde Tarsus Belediye Başkanı seçilen ve her fırsatta geçtiğimiz dönemde gazetecilere verilen desteği ağzına pelesenk eden Başkan Bozdoğan’a iyi haber Cemiyetten geldi.
Tarsus’ta zor şartlarda çalışan, halkın haber alması için her türlü zorluğa katlanan gazetecilere bir basın toplantısında “BASİT” diyen Başkan Bozdoğan, gelen bu haberle bayram sevinci yaşayacak.
Tarsus Gazeteciler Cemiyeti’nin aldığı kararla Kurban Bayramı ilanı için gazetelere ödenecek para, Tarsus Belediyesi’nin kasasında kalacak.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.