Akdeniz » Tarsus » Asayiş »

Gece Saatlerinde Tarsus - Pozantı TEM Otoyolunda Otobüs Yangını Meydana Geldi

TEM otoyolu Tarsus-Pozantı yönü Çamalan mevkiinde, Gülek boğazına yakın bir noktada yolcu otobüsü henüz bilinmeyen bir nedenle alev alev yanmaya başladı.


@mersinhaber 'i takip et
Türkiye’de son dönemlerde yaşanan şehirlerarası otobüslerin seyir halindeyken yanma olayına bir yenisi Mersin’de eklendi. İçerisinde 40 yolcunun taşındığı otobüs, TEM otoyolunda alev alev yandı. Büyük korkunun yaşandığı olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, otobüs küle döndü.

Olay, Tarsus-Pozantı TEM otoban yolu Çamalan mevkiinde yaşandı.

Alınan bilgiye göre, Gülek tüneli öncesinde meydana gelen olayda içinde yolcuları ile seyir halinde olan özel bir firmaya ait 33 GN 8564 plakalı yolcu otobüsü birden alev aldı.

Görgü tanıklarının ifadesine göre, seyir halindeki otobüsün motor bölümünden alevler yükselmeye başladı. Durumu zamanında fark eden otobüs şoförü, otobüsü güvenlik şeridine park ederek, yolcuların tahliye olmasını sağladı.

Alevler kısa sürede otobüsün tamamını kaplarken, olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve güvenlik ekibi sevk edildi.

Uzun uğraşlar sonunda söndürülen otobüs küle dönerken, şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Olay esnasında TEM’de trafik akışında aksamalar yaşandı. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Tarsus Akdeniz

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.