Tarsus »

Mersin Tarsus’ta Yapılan Kavşak, Ölüm Yoluna Dönüştü

Mersin’in Tarsus ilçesi Baraj yoluna yapılan kavşakta yaşanan trafik kazaları korkutuyor. Son olarak bugün öğle saatlerinde meydana gelen kazada 4’ü kadın biri çocuk 6 K kişi yaralandı.


@mersinhaber 'i takip et
Alınan bilgilere göre, geçtiğimiz ay Tarsus Baraj yoluna belediye tarafından trafiği rahatlatmak amacıyla yapılan kavşak ölüm kavşağına döndü.
Kavşağın yapıldığı ilk günlerde meydana gelen kazada bir motosiklet sürücü hayatını kaybetmişti. Neredeyse her gün meydana gelen kazalarda şu ana kadar onlarca kişi yaralandı.
Son olarak bu gün yaşanan trafik kazası korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Kavşakta 2 aracın çarpışması sonucu ortalık savaş alanına döndü. Meydana gelen feci kaza her iki araçta bulunan 4’ü kadın 1’i çocuk olmak üzere toplam 6 kişi yaralandı.
Vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen çok sayıda ki sağlık ekibi yaralıları Tarsus’taki farklı hastanelere sevk ederek tedavi altına alındılar.
Kaza sonrası bazı vatandaşlar yetkililere, “daha önce bu yolda bu kadar kaza olmazdı. Ne zamanki buraya bu kavşak yapıldı kazalar arttı. Geçenlerde bir vatandaşımız bu kavşak yüzünden hayatını kaybetti. Bu kavşak ölüm kavşağına dönüşmek üzere” diyerek tepki gösterdiler.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.