Tarsus »

Tarsuslu Gençler "Yaşlılarımızı Yalnız Bırakmadı"

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir grup üniversite öğrencisi Tarsus Huzurevini ziyaret ederek burada yaşlılarla muhabbet edip dertlerini dinlediler.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus İlçesinde farklı üniversiteler okuyan bir grup öğrenci sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Tarsus Huzurevini ziyaret ettiler.
Burada yaşlı vatandaşlar sohbet eden gençler onlarla güzel vakit geçirdiler.
Gençler adına konuşan Utku Akdemir; "Farklı üniversitelerde okuyup Tarsus ta yaşayan gençler olarak kurban bayramı öncesi Tarsus Huzurevini ziyaret ettik. Abilerimizin ablalarımızın yakın arkadaşlarımızın ve kent konseyinin yardımı ile küçük hediyeler alıp onlarla sohbet ettik.Mutlulukları gözlerinden okunuyordu adeta ve güzel bir sohbet ettiler bizlerle.54 kişinin yaşadığı huzurevinde herkesi ziyaret edip onlara ufak bir mutluluk yaşattık bayramdan sonra bir daha beklediklerini bize ilettiler.Şehrimizde bu tür ziyaretlerin artması lazım sadece gençler değil orta yaş grubununda ziyarette bulunması lazım." ifadelerini kullandı.
 


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.