Akdeniz » Tarsus » Adana » Asayiş »

Adana - Mersin Yönüne Gelen Trenin Çarptığı 4 Yaşındaki Kız Çocuğu Öldü

Kaza merkez Seyhan ilçesi, Mekan Mahallesinde meydana geldi.


@mersinhaber 'i takip et
Konuya ilişkin alınan bilgiye göre yabancı uyruklu 4 yaşındaki kız çocuğu Garam Naif arkadaşlarıyla birlikte bayram gezmesine çıktı.

Çocuklar bir süre sonra mahalleyi ikiye bölen demiryolundan geçmek istedi. Naif'in arkadaşları karşıya geçerken kız çocuğu geçemeyince Adana'dan Mersin'e giden trenin altında kalıp feci şekilde can verdi.

Kız çocuğunun tren altında kaldığını gören vatandaşlar hemen olayı sağlık ekiplerine haber verdi. Ancak trenin altında kalan kız çocuğunun hayatını kaybettiğini gören sağlık ekipleri de bir şey yapamadı.

Daha sonra olay yerine polis ekipleri gelerek önlem aldı. Bir süre sonrada kız çocuğunun çadırda kalan annesi Ayşe İbrahim ve babası Muhammet Naif olay yerine geldi. Baba Naif kızının raylar üzerideki cansız bedenine bakıp kaldı. Bir süre baba kızına bakarak gözyaşlarına boğulurken anne fenalık geçirdi.

Kaynak: Tarsus Akdeniz

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.