Erdemli »

Mersin’deki 4 Günlük Festivali'nin Ardından Geriye Çöpler Kaldı

Mersin’in Erdemli ilçesi Kocahasanlı Sahilinde düzenlenen ve 4 gün boyunca süren festivalden yalnız geriye, denizden kıyıya vuran ve sahilde biriken çöpler kaldı.


@mersinhaber 'i takip et
Kocahasanlı Sahilinde düzenlenen 15-18 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşen, özellikle gençlerin büyük ilgi gösterdiği ve festival dün gece sona erdi.
Organizasyon firmasının teknik ekibi ve aletlerinin götürülmesi ile sahile kurulan çadırların kaldırılmasının ardından Kocahasanlı Sahilinde biriken çöpler vatandaşların tepkisine neden oldu.
4 günlük festivalden daha çok festivalin ardından denizde, plajda ve festival alanındaki çöpler tepki toplayarak iz bırakmış oldu.
ESNAF, “FESTİVALİN ÇEVRE ESNAFINA KATKISI OLMADI”
Öte yandan, festivaller ve şenlikler yerel esnafın kalkınması için büyük fırsat olurken Mersin Erdemli’de düzenlenen festivaldeki yasaklar nedeniyle çevre esnafın bir fayda görmediği öğrenildi.






Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.