Güncel »

Emekli Öğretmen Mücayde Ertürk’ün Cesedi Sahilde Bulundu

Mersin’de serinlemek için denize girdikten sonra akıntıya kapılarak boğulan emekli öğretmen Mücayde Ertürk’ün cansız bedeni sahilde bulundu.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Alınan bilgilere göre, 68 yaşındaki emekli öğretmen Mücayde Ertürk yaz tatili için Bozyazı ilçesinde bulunan yazlık evinin yakınındaki denize serinlemek için girdi.
Akıntıya kapılarak gözden kaybolan Mücayde Ertürk cansız bedeni denize girdiği yerden yaklaşık 500 metre ilerideki kayalıkların dibinde bulundu.
Olay yerine gelen ekiplerin yaptığı incelemenin ardından cesedi denizden çıkartılan emekli öğretmen Mücayde Ertürk cesedi otopsi yapılmak üzere Bozyazı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.