Tarsus »

Tarsus Denetimli Serbestlik Yükümlülerine Yönelik "Çevre Bilinci ve Doğaya Saygı" Konulu Seminer Düzenlendi

Tarsus Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından Tarsus Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliği işbirliğinde "Çevre Bilinci ve Doğaya Saygı" konulu seminer düzenlendi.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından denetimli serbsetliğe tabi tutulan yükümlülere yönelik olarak yürütülmekte olan eğitim ve iyileştirme çalışmaları kapsamında Tarsus Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliği işbirliğinde "Çevre Bilinci ve Doğaya Saygı" konulu seminer düzenlendi.
Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliğinde görevli Çevre Mühendisi Özlem KÖKÇÜ tarafından sunumunu gerçekleştirdiği ve 58 yükümlünün katıldığı Çevre Bilinci ve Doğaya Saygı konulu seminerde "çevre kavramı, çevre insan ilişkileri, orman örtüsünün, su kaynaklarımızın korunmasının önümi, çevremize zarar veren unsurlar üzerinde durularak doğaya saygılı ve bilinçli bireyler olma konusunda farkındalık oluşturuldu.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.