Anamur » Asayiş »

Mersin’de Denizde Kaybolan Fazilet Bal’ın Cansız Bedeni Alanya’da Bulundu

Mersin’in Anamur İlçesinde önceki gün denize girdikten sonra kaybolan Fazilat Bal’ın cansız bedeni Alanya açıklarında buludu.


@mersinhaber 'i takip et
Alınan bilgilere göre 20 Ağustos’ta Anamur ilçesi Ören Mahallesi’ndeki serinlemek için denize giren Ayhan Şeker (49) ile Fazilet Bal (47) bir süre sonra gözden kayboldular.
Arama Kurtarma ekiplerinin tüm çabalarına rağmen herhangi bir ize rastlanılmamasından dolayı aramaların sonlandırıldığı bildirilmişti.
Son olarak Alanya'da dün akşam saatlerinde , Dinek Mevkii'nin yaklaşık 500 metre açıklarında bir kadın cesedi olduğu ihbarını Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve Alanya Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı ekipleri bölgeye geldi. Suyun üzerinde sürüklenen ceset, savcılık talimatıyla bota alınarak, kıyıya getirdi.
Alanya'daki işlemlerinin ardından otopsi ve kimlik tespiti amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderilen cesedin 20 Ağustos günü Mersin'in Anamur ilçesi Ören Mahallesi'ndeki plajda Ayhan Şeker (49) ile denize girdikten sonra akıntıya kapılıp kaybolan ve tüm aramalara rağmen bulunamayan Fazilet Bal'a ait olduğu belirlendi.
Fazilet Bal'ın yakınları cenazeyi almak için Antalya Adli Tıp Kurumu'na geldi. Cenazenin işlemlerinin ardından Anamur'a gönderileceği öğrenildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.