Tarsus »

Tarsus Mersin Otoyolunda Feci Kaza! Kazada, Lüks Otomobil Sulama Tankerine Arkadan Çarptı

Karayolları adına otobanda sulama yapan tankerin arkasında bulunan uyarı ve işaret römorkuna çarpan lüx araç kullanılamaz hale geldi, kazada otomobil sürücüsü ise yaralandı.


@mersinhaber 'i takip et
Mersinin Tarsus ilçesi Otoban yolu polis noktası öncesinde meydana gelen trafik kazasında kazada, lüx araç sürücüsü ağır yaralandı.
Cuma günü öğle saatlerinde Tarsus Mersin istikameti gişeler öncesinde meydana gelen kazada, otoban yolu orta refüjündeki çiçek ve ağaçları sulayan, Karayollarına ait 47 KS ... Plakalı kamyonun arkasında bağlı bulunan uyarı ve yönlendirme ikazlarının bulunduğu römorka 33 V 8... Plakalı lüks özel araç arkadan çarptı
Kazanın şiddetiyle hurdaya dönen ve ağır hasar oluşan aracın şoförü Şener Kaya yaralanırken, yaralı sürücü kazayı görenler tarafından araç içerisinden çıkarılarak, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından Tarsus Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Sulama kamyonu şoförü Selahattin A. ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldüğü.
Öte yandan, kaza ile ilgili soruşturnın devam ettiği öğrenildi.
Haber: Okan Çalışkan









Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.