Yaşam » Adana »

Selahattin Özdemir'e 'aramızda Sıra Dağlar' Şarkısıyla Veda Edildi

Mersin'de kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden arabesk müzik sanatçısı Selahattin Özdemir (56), son yolculuğuna sevenleri tarafından 'Aramızda Sıra Dağlar' şarkısıyla uğurlandı.


@mersinhaber 'i takip et
Önceki gün Mersin geçirdği kalp krizi nedeniyle hastanede tedavi gören ünlü arabsk sanatçısı Selahattin Özdemir yapılan müdahalelere rağm kurtarılmayarak hayatını kaybetti.
Ünlü sanatçı için Mersin Muğdat Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Düzenlenen törene sanatçının ailesi, arkadaşları ve çok sayıda seveni katıldı.
Tören sırasında Özdemir'in kızları ile kardeşleri tabutun başından bir an bile ayrılmazken, uzun süre gözyaşı döktüler.
Kılınan öğle namazının ardından ünlü sanatçının tabutunu amularına alan sevenleri sanatçının meşhur şarkısı olan “Aramızda sıra dağlar aramızda denizler” şarkıyısla son yolculuğuna uğurladılar.
Selahattin Özdemir Kimdir?
Selahattin Özdemir 1963 yılında Adana'da dünyaya geldi. 1982'de ilk albümüne imza atan sanatçı, günümüzde müzik dünyasında aktif olarak yer almamakta ve Mersin'de işletmecilik yaparak geçimini sağlamaktadır.
Sanatçının bir dönem ortaya atmış olduğu "İngilizce Arabesk" projesi fazla ilgi görmemiştir.
Özdemir şarkılarında genellikle acı, hüzün, ayrılık ve sevdayı anlatmaktadır. Son albümü "Gidemezsin" 2009'da piyasaya çıkmıştır.
Selahattin Özdemir, bugüne kadar 20'den fazla albüme imza attı. Ünlü şarkıcı; "Esrar Perdesi", "Yaşarken Ölenler", "Sensiz de Olur", "Aramızda Sıra Dağlar", "Kimsem Yok Benim", "Filmin Sonu" ve "Yaşamam Artık"gibi parçaları ile kısa sürede büyük hayran kitlesine ulaşmıştı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.