Başkan Tollu’dan Saklı Şelale’ye, Otopark ve Piknik Alanı Müjdesi

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Koramşalı Mahallesinde bulunan ve yapımı tamamlanan Saklı Şelale’de basın mensupları ile incelemelerde bulundu.


@mersinhaber 'i takip et
Koramşalı Mahallesinde bulunan ancak coğrafi şartlar nedeni ile ulaşımın zor olduğu Saklı Şelale, Erdemli Belediyesi’nin, yürüyüş yolunun yapımını tamamlamasının ardından turistlerin ve ilçe sakinlerinin ziyaretine açıldı. Erdemli’nin doğa harikası sayılacak alanlarından biri olan Saklı Şelale, yürüyüş yolunun tamamlanması ile Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve yerel medya mensupları tarafından ziyaret edildi.
Daha önce şelaleye ulaşmak için bozuk bir yoldan geçmek zorunda olduklarının altını çizen ve ziyaretçilerin talepleri doğrultusunda, yolun yapılmasını sağlayan Başkan Mükerrem Tollu ziyaret esnasında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “Erdemlimizin her yanı ayrı güzel. Şuan Koramşalı Mahallemizde, Şaklı Şelaledeyiz. Belediyemiz burada ciddi bir çalışma yaptı, bu çalışma neticesinde insanlarımız daha önce ulaşım sağlayamadığı yere şimdi rahatlıkla, merdivenler vasıtasıyla ulaşabilecekler. Önümüzdeki yaza kadar da şelale yolunu hem genişletip hem de Çerçili- Koramşalı arasını bağlayıp, burada insanlarımızın güzel bir gün geçirmesini sağlayacağız. Bu mekânı iyileştirip, otopark ve piknik alanları yapacağız, burayı turizme kazandıracağız. Erdemlimizin her tarafı gerçekten doğal güzelliklere sahip, bize düşen de bu güzellikleri ortaya çıkarmaktır. ”

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.