Siyaset »

Yanan Ormanlar İçin AK Partili Kadınlar Kolları Sıvadı

Terör örgütü tarafından son günlerde Ege başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında yapılan orman yangını sabotajlarında yanan ormanların yerine AK Parti Kadın Kolları tarafından 11 milyon fidan dikilecek.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Fidan dikme etkinliğine dair açıklama yapan AK Parti Mersin İl Kadın Kolları, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Dilek Bobuşoğlu açıklamasında; “Yaklaşık 1,5 aydır hain terör örgütleri tarafından üstlenilen sabotajlarda ülkemizin dört bir yanında umudumuz, geleceğimiz olan ormanlarımız yakılarak sabote edilmektedir. Kuşlara yuva, toprağa örtü, geleceğimize nefes, ekonomimize can olarak gelecek nesillere emanet edeceğimiz ormanlık alanlarımızın yakılması hepimizin yüreğini de yakmıştır. Yanan orman alanlarımızın yaralarını sarmak amacıyla Tarım ve Orman Bakanlığımız himayesinde, 11 Kasım 2019 günü saat 11:11’de tüm Türkiye'de 11 milyon fidan dikeceğiz.
AK Parti Kadın Kolları olarak “Bir Ağaç, Bir Nefes, Bir Kadın, Bir Umut" diyerek 2012’de tüm Türkiye'de üye sayımız kadar, 3 milyon 250 bin fidanı toprakla buluşturmuştuk. Tarım ve Orman Bakanlığı’mızın çevre seferberliğine bu fidanlarımızı şu anki üye sayımız olan 4 milyon 700 bine tamamlayarak ayrıca destek olacağız.
Daha yeşil bir Türkiye ve milletimizin akciğerlerini korumak amacıyla 11 Kasım 2019’da tüm Türkiye ile aynı anda Mersin ve tüm ilçelerimizde fidanlarımızı toprakla buluşturmak için seferber olacağız. Genç yaşlı demeden, siyasi görüşü ne olursa olsun ülkesini ve insanını seven tüm halkımızı bu çevre seferberliğine davet ediyoruz.” Dedi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.